Den gravida hunden bär på en hemlighet – När hon föder blir jag häpnadsväckande!

Taxen Maria var livrädd, undernärd och full av infektioner när hon hittades

Men hon kämpade för livet på grund av valparna hon bar på som hon snart skulle föda.

Hon var full av loppor och hade använts som avelshund medan hon var förlamad.

När ägarna fick reda på att de var tvungna att betala $ 3000 (nästan 26 000) för kejsarsnittet som taxen behövde, men istället valde djurägaren till taxen att lämna den ute.

Bildkälla: Videon

Som tur var så hittades hon ute av en djurälskare som kom i sin rätta tid förbi taxen, det märktes att taxen hade blivit skrämd av att bli lämnad ensam, då hon var så livrädd och litade inte på någon som kom fram.

Efter att blivit hittad, så åkte det direkt till veterinären där dom fick hjälp på direkten och det visade sig att Maria skulle föda när som helst trots att hon var så illa till hands.

Efter ha varit inlagd i 1 vecka och fått flertal behandlingar, så har nu Maria börjat återhämta sig och har lyckats föda sina mirakel valpar efter all elände som Maria hade råkat ut för.

Det blev 7st valpar, och alla dom mår toppen och bra. Det väntas nu på att få bli adopterade till ett hem som bryr sig om och tar väl hand om mamman och alla valparna.

Bildkälla Youtube

Oförskämt av den tidigare ägaren att bara lämna iväg en sån fin tax och hennes gulliga valpar.

Hoppas tidigare ägaren lär sig en stor läxa av detta och aldrig skaffar husdjur igen.

I videon får du se hur lyckliga alla valpar är som springer på gräsmattan, och hur lycklig Maria har blivit att få springa runt hos någon som bryr sig om henne och ger henne fullt med uppmärksamhet.

Tyckte du om artikeln, dela vidare med dina vänner och familj.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*