En man köper en omtyckt leksak åt hunden – efter att hunden snodde den fem gånger från butiken

Bland alla nyheter om undergång och dysterhet som pågår i världen just nu, nu har en från myndigheten skänkt en leksak som är en lila enhörningsleksak efter att den fräcka valpen, som heter Sisu, stal föremålet inte en gång utan fem gånger från en butik.

Tydligen gick hunden in flera gånger i samma butik för att stjäla samma lila enhörningsleksak.

Det hände så många gånger att butiken ringde myndigheten för att få hjälp.

Tur för den busiga ettåringen, polisen som fick åka ut för att hämta honom, såg den roliga sidan av händelsen och det slutade med att han köpte leksaken till Sisu istället.

Bildkälla: Mary Shannon Johnstone

Efter ett samtal tidningen : ”Han gick direkt in till enhörningen, samma varje gång. Det var så konstigt, ett av de konstigaste samtalen jag någonsin har haft.”

Den bedårande hunden har sedan fått flyttats till ett djurhem och han har varit oskiljaktig från sin lila enhörning sedan dess.

”Det är så sött. Det är fantastiskt,” fortsatte Newburn.

”Han är uppenbarligen smart, och även när vi fick honom till djurhemmet har han varit väldigt lydig. Han sitter, skakar vacker tass.

Bildkälla: Mary Shannon Johnstone

”Jag vet inte varför han bara fokuserar på enhörningen än att han hade ett hem. Om butiken hade ringt och sagt att han åt upp all hundmat skulle det vara mer vettigt men inte jaga efter en lila enhörning .”

Efter att man har publicerat flertal bilder på den bedårande valpen som gosar med sin älskade enhörning.

”Det här är vad som händer när du bryter dig in i en butik utan konsekvent för att stjäla den lila enhörningen som du gjorde, då får man ringa efter hjälp för att låsa in dig för stöld, men mannen köper leksaken åt dig och tar med dig, stod det i Facebook-inlägget .

Bildkälla: Mary Shannon Johnstone

Vi är glada att se att Sisu är nöjd med sin nya leksak!

Sedan inlägget blev viralt har de sedan dess avslöjat att Sisu äntligen blivit adopteras till ett hem.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*