Pensionerad polishund får träffa sin gamla hundförare igen – Tårarna rinner

Bilden fångar ögonblicket där en pensionerad polishund återförenas med sin tidigare hundförare.

Den åttaåriga schäfern, som heter Wangwang, arbetade som en sökhund vid säkerhetskontroller i centrala Kina.

Enligt Daily star, så adopterade hon efter att hon fick gå i pension i Juni 2019, vilket innebar att Wangwang hittade ett nytt hem och separerades från sitt arbete efter flera år tillsammans.

Men förra månaden beslutade hennes gamla kollega att göra ett överraskande besök hos sin fyrbenta vän, efter att ha varit ute och patrullerat i den delen av staden där Wangwangs nya hem ligger.

Bild: BWBD

I ett vieoklipp på näte som cirkulerar på mötet, så ser man polismannan stå utanför där Wangwang bor och ropar efter henne.

När hon inser vem som står och ropar på henne, så rusar en mycket snabb Wangwang ut genom ytterdörren för att hälsa på sin gamla vän, springer rakt fram till honom innan hon omdelbart lägger sig ner för att gosa.

Flera tycker att mötet var känslomässigt och hjärtvärmande att se, och vissa tro sig höra hunden släppa ut ett litet gråt när hon fick träffa sin förare.

En kommenterade bilderna, och sa: Hundar är verkligen lojala, behandla henne väl!

Bild: BWBD

Någon annan sa: ”Man ser hur mycket Wangwang saknar sin förare.”

Andra frågade varför den stackars hunden inte fick stanna hos sin förare längre, eftersom hon tydligt har ett starkt band med honom.

Men Polisen svarade i kommentarerna att det helt enkelt skulle vara ett för stort engagemang för polisen.

Polisstyrkan förklarade: ”Polishundar är i allmänhet på ett träningscentret men våra poliser kunde inte ägna sin tid åt att leka eller träna med pensionerade hundar.

”De kommer att bli bättre omhändertagna i en lämplig familj än att stanna i träningscentret.”

Förhoppningsvis kommer Wangwangs tidigare förare att vara ute och patrullera i hennes grannskap igen någon gång snart, så att de kan komma ikapp och minnas den gamla goda tiden tillsammans.

Jag menar, om jag visste att jag kunde få den reaktionen från en hund, skulle jag hitta på ursäkter för att komma förbi vid varje tillfälle.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*