Bebisen har varit vän med goldendoodle – sen en vecka gammal

Vi älskar alla en goldendoodle, eller hur? Och inte mer än denna sex månader gamla bebis, som har skapat ett band med en valp som har fångat tusentals hjärtan över hela världen.

”Vad är en goldendoodle?” Jag hör några av er fråga. Det är korsad hund, golden retriever korsad med en pudel, och en sådan hund som heter Samson har bildat en bedårande relation med en bebis som heter Theo.

Theos mamma Jessica, som kommer från USA, Har skapat ett Instagram -konto till sexårige Samson.

Han har redan flera tusentals följare så mycket som över 1 miljon.

Samson är inte den enda goldenoodle i Jessicas hem heller. Hon är också mamma till Charley och Shea, som bara är ett år gamla och födda i samma kull.

Theo har blivit vän med valparna och bildat ett otroligt band med dem alla.

Jessica sa: ”Det är fantastiskt att se Theos förhållande till hundarna utvecklas; ganska snart kommer nog Theo att börja ge dem godsaker i smyg.

”Under den senaste månaden, så har Theo verkligen börjat klappa och gosat sig i deras päls och blivit mer medveten om deras närvaro, vilket har varit gulligt att se.

”Folk skämtar alltid om att Theo kommer att tro att han också är en hund. Jag tror verkligen att han från början har känt hundarnas lugna närvaro.

”När han bara var en vecka gammal satte jag honom mitt bland dem och han strålade.

”Han är en väldigt lugn och avslappnad bebis; uppenbarligen är det delvis bara genetiskt och hans personlighet men jag tror verkligen att hundarna har hjälpt till med sin närvaro.

”Mitt huvudmål med Samsons konto var alltid att sprida glädje och få fram skratt och leenden. Jag insåg inte att det skulle ge så mycket mer uppmärksamhet att lägga till en bebis på kontot, men vad är bättre än bandet mellan en bebis och en hund?”.

Du kan följa vänskapen mellan Theo och Samson – med regelbundna framträdanden från Charley och Shea – genom att följa dem på Instagram @samsonthedood.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*