Campa med 30st hundar – En ny attraktion

Men hur gör man då för att locka till sig turister? Enkelt – erbjud bara camping i fin miljö, med 30 golden retriever-hundar! Detta är precis vad som erbjuds i Somerset, England.

Om du inte vill övernatta så går det också väldigt bra att betala för en heldag av mys och kel med över 30 sällskapssjuka golden retriever-hundar. För en lite högre summa kan du dessutom övernatta i ett inhägnat område med hundarna. Det enda du behöver ta med är ett tält och ett gott humör!

Den exklusiva och nyskapande idén har väckt stort intresse – framförallt lokalt i England där man ännu inte vågar ta sig utanför gränserna. Men nu välkomnas även vaccinerade utlandssemestrare som har ett behov av att campa med fler än 30 kelsjuka hundar!

Visst ser det helt underbart ut? Vem skulle INTE vilja campa med över 30 golden retrievers, liksom?! Så har du vägarna förbi Somerset i England får du absolut inte missa denna möjlighet som erbjuds!
Utöver den underbara campingen bjuds det även på både frukost och kvällsmat. Middagen får du dock stå för själv, men finns att köpa hos familjen som erbjuder sin stora mark för campinggäster – eller bara besökande, om man så önskar. Men hur kan man inte vilja campa när ett sånt här erbjudande finns att tillgå, egentligen?


Vet du någon som skulle älska att campa en hel natt med över 30 hundar? Glöm då inte att dela artikeln!

Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*