Hunden bäddar ner sin matte efter en sen utekväll

Kamerafilmer lyckades fånga ögonblicket när en Golden Retriever stoppade om sin matte när hon kom hem efter en utekväll.

Hannah använder en husdjurskamera för att hålla ett öga på sin hund Jax när hon inte är hemma, för att se till att han är okej.

En dag filmade enheten fortfarande när hon kom in efter en utekväll – när hon erkände att hon hade druckit ”några för många”.

Tack och lov var två och ett halvt år gamla Jax till hands (eller snarare tassar) för att se till att Hannah kom i säng på ett säkert sätt och såg på när hans berusade matte gick runt i huset.

Källa: Hannah 

I filmen, som har visats miljontals gånger, kan Hannah ses kasta kuddar på sin säng, men det slutar med att hon snubblar baklänges.

När hon sträcker ut sina händer för att hjälpa till att stabilisera sig, går snabbtänkta Jax till matte och stoppar om henne från att falla genom att hoppa upp och placera sina framtassar på hennes axlar.

Han guidar henne sedan tillbaka till hennes säng, innan han försiktigt trycker på hennes axlar så att hon sätter sig ner.

Källa: Hannah 

Hannah delade den otroliga videon på TikTok och skrev: ”Kom hem efter några för många och fångade den här videon på min kamera .”

Klippet har tre miljoner visningar på den sociala medieplattformen, där det också har fått tusentals kommentarer.

Många människor kommenterade för att säga hur imponerade de var av Jaxs gjorde sådär, och många sa att han är den ”bästa hunden någonsin”.

Källa: Hannah 

En användare skrev: ”Hahaha omg det här är så imponerande.”

En annan skrev att videon var ”så söt”, medan en tredje person skrev: ” Min hund och katt skulle ha gått ihop för att få mig att ramla .”

Källa: Hannah 

När jag pratade med Daily Star sa Hannah om filmen : ”När jag såg den för första gången blev jag faktiskt lite förvånad.

”Jag tittade på klippet ett par gånger för att inse vad han gjorde, sedan blev jag förvånad.”
Hannah har haft Jax sedan han var sju veckor gammal och gör inlägg om deras liv tillsammans på TikTok och Instagram.

Hon förklarade att han är omtänksam, gillar natur och älskar kramar – och i gengäld är han ”den mest bortskämda hunden” någonsin, ofta belönad med leksaker och mat – hans favoritsnacks är glass och ost.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*