Kvinnan blir utlåst från sin egna bil av sin hund

Det slutade med att en kvinna låstes ut ur sin bil i cirka tre timmar eftersom hennes mops hade låst dörrarna i bilen.

Den bedårande biltjuven, är en hund som heter Pete, lyckades på något sätt att låsa in sig medans ägaren var utanför, bilen stog parkerad vid hennes hus, vilket innebar att kvinnan tvingades vänta i tre timmar till en bärgningsfirma kom för att hjälpa henne att komma in i bilen igen.

Som tur var för oss fångades det hela för världen genom kvinnans son, Nick Garcia.

Nick bor i San Antonio, Texas, och verkar ganska road men i slutändan inte förvånad över sin mors och hennes älskade mops Petes handlingar.

Han delade skärmdumpar av texter från sin mamma, samt en ganska rolig bild på den busiga mopsen.

Tweetarna – uppenbarligen – blev virala. I den första sa Nick: ”Så min hund låste ut min mamma ur sin bil.”

Han följde sedan upp det med två bilder, en av den söta valpungen som satt i bilen såg lite förvirrad ut och tydligt utan aning om vad han har gjort.

Det andra var kommentarer som han hade med sin mamma som förklarade situationen. Han var angelägen om att påpeka att hon hade sms:at från sin iPad eftersom hennes telefon satt fast i bilen och hunden.

Den första texten löd: ”Pete låste ut mig ur min bil.”

Uppenbart panikslagen sa Nicks mamma Monica sedan: ”Skicka BÄRGARE TILL VÅRT HUS.”

Nåväl, så småningom ringde någon från bärgningsfirman för henne, men det var bara början. Nick twittrade sedan för att bekräfta att haveriet – räknas detta som ett haveri? – Service tog tre timmar att nå henne och befria hunden från fordonet.

Det är oklart hur de lyckades lösa det. Det enkla svaret skulle vara att slå sönder fönstret och bara byta ut det, men det finns en chans att eventuellt krossat glas kan skada den lilla hunden som sitter där.

Titta på honom. Så söt.

Vad som är viktigare är att tusentals människor på Internet lyckades få ett fniss ur denna knipa.

Sedan Nick delade sin berättelse har mer än 420 000 personer ”gillat” hans tweets, 95 000 personer har retweetat den och den har fått mer än 1 300 kommentarer. Det går hyfsat.

Dessutom har människor använt den sociala medieplattformen för att klaga på att deras hundar gör samma sak, för att förlöjliga Monicas situation och – naturligtvis – för att dela bilder på mopsar.

Allt är bra som slutar bra, antar jag.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*