Golden Retriever ber sin bror om ursäkt efter att ha stulit en godbit från bordet

I ett klipp som delas runt på nätet så syns en Golden Retriever som säger förlåt till sin bror för att han har stulit en godis och det är precis vad du vill se på en söndagsmorgon

Ögonblicket fångades på video av Watson och Kikos ägare och lades upp på Instagram med texten: ”En hunds sätt att säga förlåt.”

Watson var lite besvärad för att han åt sin storebrors tugga (hundgodis). Filmen börjar ganska imponerande från början med den femåriga hunden som satt tålmodigt medan han frågade: ”Förstår du när jag pratar med dig?”

Efter att ha fått samarbete från Watson, fortsätter ägaren med att säga: ”Du gör det? OK. Så, jag gav dig en seg, jag gav Kiko en seg. Du åt Kikos sega så vad säger vi när vi stjäl någon annans sega? Gör det du vet?”

Watson sträcker sig bedårande fram till sin nioåriga storebror och virar sina två framtassar runt Kikos hals för att ge honom en ursäktande kram.

Ägaren fortsatte: ”Ja, vi säger att vi är ledsna. Du är en bra pojke Watson. Du är en bra pojke Watson. Du är en bra pojke Kiko.” Ja, ja det är de.

Som svar på videon skrev ett hjärtvärmt fan: ”Jag kan inte få nog av de här två valparna. Jag vet inte hur du lyckas få något gjort. Njut av varje sekund. Jag älskar dem på långt håll. Jag kan inte föreställa mig att ha dem i mitt liv varje dag.”

Någon annan skrev: ”Jag kan bara inte. De är de mest bedårande hundarna någonsin”, medan en tredje kommenterade: ”Detta är möjligen det sötaste jag någonsin sett.”

Folk ville dock veta svaret på en avgörande fråga – fick Kiko sin förlåtelse? Ni behöver inte oroa er, förlåtelsen fick den.

Tur händelsen slutade bra och brosan förlät hunden.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*