Hund fast vid ett träd i över fyra år – får äntligen ett lyckligt hem

En hund som varit fast kedjad vid ett träd i mer än fyra år, trivs nu i sitt nya hem. Hennes nuvarande ägare besökte henne vid trädet nästan varje dag för att kolla till henne efter att ingen ville göra något.

Takita är en nioårig American akita som är en stor hundras . Hon räddades av sin ägare, Laura, 2017 efter att ha tillbringat fyra och ett halvt år av sitt liv fast kedjad vid ett träd på bakgården till hennes tidigare ägares hem.

”Jag körde varje morgon till skolan och en morgon lade jag märke till den här lilla hunden som var fastkedjad vid det här trädet,” sa Laura. ”Hon var helt lerig och smutsig. Kedjan hon satt fast i var riktigt kort och det fick mig att gå i tusen bitar att se henne så.”

Laura var orolig för att hunden inte fick mat, eftersom skålen bredvid henne fylldes med regnvatten, så hon ringde en djurklinik. Men djurkliniken gjorde inget åt saken.

Hon fick veta efter hon hade ringt djurkliniken att ägaren till hunden inte hade möjlighet att ta hand om Takita, men det ville inte lämna ifrån sig henne än.

Bildkälla: Youtube videon

”Ingenting gjordes ägaren med Takita, så jag stanna runt tre till fyra gånger i veckan under ett års tid.” Laura hade med sig hundleksaker och mat till Takita.

”Takita var superglad och lycklig över att se mig. Jag tänkte ”Hur söt är inte hon?”

Strax efter åkte Laura på semester och kunde inte besöka Takita på sex veckor. Hon kom tillbaka från semestern och ser att Takia hade utvecklat en öroninflammation som hade börjat bli riktigt illa vid örat.

”Hon hade en dålig infektion i öronen och hon såg riktigt mager ut så det var andra gången jag ringde djurkliniken”, sa Laura.

Bildkälla: Youtube Videon

Tack och lov tvingades djurkliniken att kliva in denna gång och de sa till ägaren att överlämna Takita. Laura valde att adoptera henne direkt utan tvekan.

Under videon kan du se Takita njuta av sina promenader och vara fri att leva sitt bästa liv med sin nya ägare Laura.

”Det är spännande att se henne utforska olika saker som hon aldrig har kunnat göra tidigare. Så jag tar med henne på vandringar och promenader hela tiden.

”Att se henne i snön för första gången var förmodligen det mest spännande jag någonsin sett”, sa Laura.

Takita har nu en hel del följare på Instagram, där hon håller sina följare uppdaterade om sitt liv med Laura.
Här nedanför kan du se Videon:

Det är tydligt att Laura och Takita är oskiljaktiga och det värmer våra hjärtan att se Takita i sitt lyckliga hem för evigt. ”Jag är en lycklig hundägare, det kan jag säga dig med säkerhet”, sa Laura i ett nyligen inlägg på Instagram om henne och Takia ute i parken.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*