Hunden var bunden och bara några timmar från att dö!

Det är förfärligt att se djur misshandlade och mentalt frustrerande att tänka sig hur någon kan göra en sådan sak. Ett typexempel är den här stackars killen som hittades med eltejp lindad runt munnen. Vilket mänskligt avskum gör en sådan sak? Lyckligtvis finns det goda människor där ute som kom för att hjälpa denna hund, i sista sekunden.

Han hittades bakom ett köpcentrum i Kanada. Det var inte bara eltejp lindat runt nosen, den var också virad runt benen! Han kunde knappt röra sig. Tack och lov var det en man som var ute med sina hundar, som hittade hunden liggande i gräset. Han var chockad över vad han såg när han tog en närmare titt.

Han ringde den lokala Humane Society och hunden förklarades vara i extremt smärtsam form, tassarna och nosen var mycket svullna. Naturligtvis hade han också stora problem att andas. Han fördes till djursjukhuset för akut vård.

Han är förmodligen runt 7 år gammal och hade även andra problem som mun-och tandproblem, en avskuren svans och hjärtmaskar.

En man som tros vara ansvarig för dessa fruktansvärda brott, blev gripen. Det visade sig att han inte ens var hundens ägare. Lyckligtvis grep dem avskummet och förhoppningsvis kommer han att få maximalt straff.

De döpte hunden till Justice och han klarar sig bra, men skadorna i hans mun och vävnader måste ha en hel del medicinsk behandling och behandlingen pågår.

Förhoppningsvis kommer han att vara helt läkt snart, och sedan adopteras av ett evigt hem som kommer att ge honom överflöd av kärlek.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*