Katten kryper fram till den sovande bebisen – Inspelningen blev en succé på internet

Erkänn det, vem av er växte upp i ett hus där ett husdjur också bodde? Många föräldrar bestämmer sig för att låta husdjur följa med sina barn under deras första ögonblick/levnadsår. Detta stöder i viss mån deras rätta utveckling.

Katt eller hund?
Hundälskare kan ofta delas in i två grupper: kattälskare och hundälskare. Videon som du kommer att se nedan på länken kommer definitivt att gå mer till den första gruppen. Inspelningen visar en svart katt närma sig vaggan med en bebis. Först lägger hon huvudet mot det och försöker känna igen dofterna. Sedan drar han ut en tass som nuddar hans huvud. Kollar om han reagerar…

Videon fick tusentals användare att klicka på hjärt knappen. Dess författare lade upp roliga inskriptioner på den, som ska hänvisa till husdjurets tankar: ”Vad är det? Jag måste stryka den. Var försiktig så att du inte vaknar… Okej, jag gjorde det rätt ”.

Källa: Videon

Det var många kommentarer under videon. Här är några av dem:
Katter är underbara om de älskar en med kärlek och inte gör hyss och välter ner saker i hemmet. Det finns ett skämt man brukar säga, lås in hunden och hustrun i garaget hela dagen och se vem, när du öppnar dörren, kommer att vara glad att träffa dig ändå.

Detta är inte ett problem för barnet alls! Katter kollar vad de har att göra med. Se, lukta, röra…

Det var nyfikenhet. Katter gör det. Förmodligen var barnet nytt för honom.

Katter kan förstå ibland mer än vi tror om dem.

Källa: Videon

Om det inte vore för närvaron av en vuxen vid sidan av så vet vi inte vad han skulle ha gjort. En katt är en katt som sagt.

Instagram Videon vi pratar om:

https://www.instagram.com/reel/CN5TC5apLzN/


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*