Den borttappade hunden hittade sin ägare – Glädjebeskedet fick mig i tårar!

Lyn Crawford arbetar på Jackson Friends djurhem i Mississippi. Hon bevittnade nyligen ett oförglömligt möte mellan en förlorad hund och dess ägare.

Lyns räddningsteam brukar placera hundar i skyddet för adoption. Men en dag fick Lyn ett telefonsamtal med en mycket ovanlig förfrågan. En kvinna vid namn Joyce bad om hjälp med att hitta en hund som rymt från hennes trädgård. Det hade gått månader sedan Joyce förlorade Daisy, och kontakt med härbärget var den sista utvägen.

Joyce skickade en bild på Daisy till Lyn, i hopp om att hunden hon letade efter kunde vara i skyddet. Tyvärr kände ingen av de anställda ett sådant husdjur …

Lyckligt slut

En dag togs ett av djuren till en fotosession för att hjälpa till att adoptera hunden. Det visade sig att den härbärgeranställde märkte en viss likhet med Daisy, men även efter att ha rådfrågat resten av teamet kunde de inte säga till 100%. Hunden såg väldigt rädd och förvirrad ut vilket inte stämde överens med Diasa och bilderna de hade från Joyce. De bestämde sig för att ringa Joyce så att hon kunde identifiera husdjuret själv.

När Joyce dök upp vid dörren till skyddet hoppade honhunden på henne direkt och visade hur glad hon är. De anställda på skyddshemmet spelade in det här ögonblicket, så tillsammans kan vi se glädjen i denna hund!

Det var definitivt Daisy 😉 Joyce sa till härbärgets personal när hon lämnade härbärget att det verkligen spelade roll vad de gjorde.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*