Kvinna kidnappar hund när hon var full – Lägger upp på Snapchat

Alla har gjort något lite dumt när de har druckit för mycket. Kanske var det att dra någon som du egentligen inte borde ha dragit, eller att tappa plånboken, eller att glömma var du bor eller somna på gatan. Men hur många av oss har någonsin vaknat och upptäckt att vi har stulit en hund? Och sedan gjorde en väldigt konstig Snapchat-video som denna om det?

Svaret, för de flesta av oss, är förmodligen inget. Men det är precis vad 26-åriga Toni Robinson från Walsall gjorde efter en utekväll med några av sina vänner. Men det riktigt galna? Det är inte första gången hon gör det.

Faktum är att Toni, som har ett berusat alter-ego som heter Patricia – som du gör – har kidnappat en hund vid två olika tillfällen tidigare.

Den här gången hände det den 27 maj. När Toni gick hem upptäckte Toni – förlåt, Patricia – hunden av sig själv och bestämde sig för att linda in den under sin klänning och ta den till sin väns hus.

StoryTrender

”Vi döpte hunden till Violet eftersom vi var fulla på Parma Violet gin vid den tiden,” sa hon.

”Vi delade säng med hunden, som vi senare fick reda på hette Princess, och hade en djup chatt med den på vår utekväll.

”Vi tänkte inte ens på ägarna. Det är tredje gången jag kidnappar en hund utan att inse det.

”När jag vaknade insåg jag vad som hade hänt när jag hörde hunden röra sig.”

Det var åtminstone bara en söt hund och inte något annat, åtminstone. Som det visar sig var Princess ägare faktiskt ganska glada över att Toni hade tagit hunden, eftersom deras lilla hund hade rymt från deras hus.

Så för Princess att dyka upp i säkra händer – hur berusade de än var – var faktiskt en lättnad.

Med tanke på att det är tredje gången det händer verkar det troligt att hundtjuven Toni kommer att slå till igen. Hon kanske borde sätta upp någon sorts hundvakt så att hon åtminstone kan tjäna lite pengar vid sidan av när hon går ut och blir gipsad


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*