Husky räddar sju övergivna kattungar och vägrar lämna dem nu!

En modig hund bevisade än en gång att de verkligen är den bästa arten på jorden och räddade sju övergivna kattungar, räddade deras liv och agerar nu som deras mamma.

Den treåriga husky vid namn Pompa var hemma med sin ägare Whitney, 30, i Georgia, USA , när hunden ”blev extremt bekymrad” och fortsatte att dra i Whitneys klänning.

Whitney insåg att något måste vara fel och lät Pompa leda henne från huset och in i några närliggande skogar när de hittade en övergiven kartong.

Pompa dök rakt in och fiskade upp en liten vit kattunge, Whitney gick närmare för att kolla och hittade sex kattungar till, som knappt var vid liv.

Whitney bar lådan hem, där Pompa sedan dess har vägrat att lämna deras sida. Den bedårande hunden har städat, gosat med dem och sovittillsammans med kattungarna, som om hon vore deras mamma.

”Hon hade betett sig riktigt konstigt hela morgonen,” sa Whitney. ” Jag kunde inte förstå vad det var för fel på henne.

”Hon lyssnade inte på mig när jag sa åt henne att komma, vilket inte är likt henne eftersom hon alltid är väldigt väluppfostrad.

”Jag visste att något måste vara fel. Hon blev riktigt ledsen. Hon ville hela tiden gå in i skogen i närheten och började så småningom dra i min klänning. Hon sa åt mig att följa med henne, så jag bestämde mig för att bara följa med denna gång.

”Hon sprang in i skogen och började cirkla runt den här kartongen. Jag hade ingen aning om vad som skulle finnas där i.

”Men när jag öppnade den dök pompa rakt in och drog ut den här lilla vita kattungen.

”Jag blev chockad. De gjorde inga ljud, så jag trodde att det var döda. Men alla de levde.

”Någon måste bara ha lagt dem i en kartong, stängt locket ordentligt och lämnat dem där för att dö. De trodde nog att ingen skulle upptäcka dem.

”Jag vet inte ens hur Pompa visste att de var där inne. Kattungarna frös och jamade inte eller så.

”Hon visste bara på något sätt. Hon är en sann hjälte. Om hon inte hittat kattungarna hade de alla dött. Jag tror att de var ganska nära att dö. De såg sig bara vara omkring en dag gamla.

”Det gör mig sjuk att vem som helst kan göra så mot dessa små oskyldiga djur. Det är så elakt och hjärtlöst gjort.”

Whitney har bestämt sig för att ta hand om kattungarna tills de är tillräckligt gamla för att adopteras, nu, tillsammans med kärleken och tillgivenheten från Pompa, har de också en äldre honkatt som kan mata dem med sin mjölk. Men Pompa gillar fortfarande att hålla ett vakande öga över det hela.

Whitney tillade: ”Hon kommer inte att lämna deras sida. Du kan se henne titta på dem hela tiden och räkna dem för att se till att de alla är kvar där.

”Hon lägger sig med dem, gosar med dem och tar en tupplur med dem. Hon är som deras nya mamma och hon ser dem som sina bebisar.

”Hon är en riktigt moderlig och kärleksfull hund. Jag har aldrig träffat en annan hund som Pompa.

”Kattungarna har verkligen tur. Om hon inte hittat dem, finns det inget sätt att de skulle ha klarat sig.

”Det får mig att känna mig irriterad att tro att någon bara lämnade dem för att dö.

”Men jag är så glad att nu på grund av Pompa kommer dessa kattungar att fortsätta leva sina liv med kärleksfulla familjer. Det värmer mitt hjärta.”


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*