Kvinna passade kusinens valp – vägrar ge tillbaka den

En kvinna skulle passa kusinens valp men säger att hon vägrar ge tillbaka den.

21-åringen hade fått i uppdrag att passa kusinens ​​valp, Delilah, men efter att hennes hyresvärd förbjöd att hon inte fick ha valpen i sin bostad.

Men två månader efter att det gått med på att ta hand om hunden hade hon fortfarande inte lämnats tillbaka.

Denna kvinnan delade med sig av sin historia på Reddit och sa att hennes kusin inte var beredd att bli hundägare och inte hade något att att lämna över till henne när hon skulle hämta valpen.

Bildkälla: Reddit

”Min kusin kontaktade mig för några dagar sedan och säger att hon är redo att ta tillbaka Delilah.

”För att göra en lång historia kort, jag tyckte inte att det var en bra idé för Delilah att bo där.

”Jag sa till min kusin att jag var ledsen, men jag känner mig obekväm att skicka Delilah dit, och att jag har tagit hand om henne och spenderat alla mina egna pengar på henne i två månader och ärligt talat så ville jag behålla henne.”

Detta ledde till ett ordkrig mellan paret, där kvinnans kusin var arg på henne för att hon inte lämnade Delilah när hon blev tillsagd.

Men hon sa att hon inte var orolig för att hamna i några juridiska problem och att hon kände sig som om hon gjorde rätt.

”Min kusin har en lång erfarenhet när det gäller att adoptera djur.

Hon skrev i en tråd på Reddit där hon sa: ”Här är vi nu, ungefär två månader senare. Jag är absolut bästa vän med den här hunden, jag älskar henne mer än något annat.

”Hon har varit med om flera hundar och katter. Det är därför jag är orolig.”

I ett senare inlägg uppdaterade kvinnan sin historia.

Hon fortsatte med att förklara att hon och hennes kusin hade lyckats prata om saker och ting och att hon gick med på att adoptera Delilah.

Hon sa: ”Jag är officiellt ägare till hunden! För att göra en lång historia kort, jag hade några samtal med min kusin angående alla mina bekymmer och vi bestämde oss båda att det bästa alternativet var att jag blev ägaren till hunden.

”Hon erkände till och med för mig att det tog henne så lång tid att komma tillbaka i kontakt med mig eftersom hon inte var säker på att ta tillbaka hunden från början.

”Jag erbjöd mig att betala min kusin för adoptionsavgiften, men hon tackade nej och ville inte ta pengarna eftersom hon sa att jag redan hade gjort så mycket.

”Så ja, hunden och jag är väldigt glada…”

En dålig början kan vända och bli ett lyckligt slut.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*