Kvinnan vaknar efter en sen kväll – Okänd hund

En kvinna blev chockad när hon vaknade efter en utekväll och såg en hund som låg i hennes säng – utan en aning om vems den var eller varför den var där.

Mia , 28, vaknade på måndagsmorgonen (17 maj) efter att ha njutit av några flaskor vin hemma hos en vän kvällen innan.

Hon var så trött, så plötsligt ser hon en stor hund av husky typ som stirrade på henne – och med minnet lite disigt av all sprit, hade hon ingen aning om vems det var.

Snart kom hon på vad som hade hänt med hjälp av filmer på hennes telefon från kvällen innan, när hon genialiskt dokumenterade att hon hittade en varg som följde efter henne i mörkret.

En video visar hunden som vandrar runt i Mias kök, som hon säger: ”Av alla saker jag har kommit hem med på en utekväll. Men vad är detta!?!?.”

Bildkälla: Kennedy News and Media

Mia, från Rhyl, Wales, förklarade : ”Jag gick till min väns hjälp för att göra lite DIY och måla… Sedan bestämde vi oss för att tre flaskor vin var en bra idé.

”Jag blev lite chockad när jag vaknade bakfull, av att en hund stirrade på mig.

”Jag var förstenad att han skulle attackera mig – jag tycker att hundar är söta men de är också lite läskiga. Speciellt en sådan stor.”

Trots att hon var berusad var Flynn smart nog att spela in sitt ovanliga möte med hunden – som hon kallade Toby – när den följde henne hem.

Bildkälla: Kennedy News and Media

Men hon hade inget minne av att hon kom in klockan 02.30 med sin ”nya kompis” och berättade allt för sin ”rykande ” mamma.

Flynn fortsatte: ”Jag dokumenterade det hela på min Snapchat, och det var så jag slog ihop historien nästa morgon.

Så jag gick hem från hennes hus efter midnatt, när hunden började följa efter mig. Han vandrade bara på gatan – [jag fick senare reda på] det var gatan han bodde på, så jag antar att han precis kommit ut.

”Min mamma rykte. Hon låg i sängen när jag tydligen kom in vid 02.30 och sa till henne ”Jag har en ny kompis.”

Bildkälla: Kennedy News and Media

”Hon var inte nöjd, även om hon mådde bra nästa morgon.

”Det här är definitivt inte ur karaktär för mig – alla vet att jag blir lite galen efter en drink. Men jag har aldrig tagit med ett djur hem.”

När Flynn väl tagit reda på vad som hade hänt delade hon en bild på hunden på Facebook för att ta reda på hur man återförenar den med sin ägare.

Hon sa: ”Jag visste att alla skulle tycka att det var roligt eftersom jag hade så många meddelanden på Snapchat när jag vaknade den morgonen.

”Men jag lade upp den på Facebook för att försöka hitta ägaren. Den stackars hunden i en främlings hus ville nog bara åka hem.

”En tjej som jag har på Snapchat kände igen hunden och tog kontakt med ägaren åt mig.

”Ägaren sa att alla tårar över att förlora honom var värda det, när hon la till mig på Snapchat för att se min historia. Hon tyckte att det var roligt.

”Hon var tacksam för att han hade en övernattning hemma hos mig.”


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*