Kvinnan som delar med sig av sin glass – med hunden

Alla hundägare kommer att berätta att deras husdjur är så mycket mer än bara ett husdjur, det är deras fyrbenta bästa vän.

Men när det kommer till människans bästa vän, hur nära är för nära? Skulle du låta din hund sitta i soffan? Dela säng? Vad sägs om att dela en glass?

En nyligen viral video av en kvinna som stoppar in sig i en glassstrut efter att hennes hund har slickat på den, har delade åsikter, vissa tycker att det är ganska jävla dystert och andra tänker ”ah, ingen skada skedd”. Vad tycker du?

Klippet spelades in i en park i Australien och delades på Instagram med texten: ”Första dejten med en brud och hon gör det här med sin hund, wtf?”

Och folk var inte blyga för att framföra sina åsikter, med ett ordspråk: ” Ew . Nej.” Medan en annan sa: ”Jag älskar min hund, men nej.” Andra sa att de bara skulle äta hälften och ge resten till hunden, istället för att dela hela glassen.

På andra sidan staketet kommenterade många användare av sociala medier att de skulle dela sin frusna goding med Fido, med ett inlägg: ”Absolut inget fel med det.”

Oavsett om du tycker att det är acceptabelt att äta något efter att en hund har slickat det, är väl den största frågan att mata en hund med glass i första hand?

Enligt RSPCA kan hundar inte smälta laktos (finns i glass) ordentligt så att ge dem mejeriprodukter kan vara dåligt för deras hälsotillstånd.

Laktos kan få din hund att få ”svår diarré ” och har varit känt för att orsaka reaktioner som gör att huden kliar. Inte vad de vill ha under det här varma vädret.

En talesperson från RSPCA sa till Metro : ” Vi skulle råda folk att vara försiktiga när de ger sina hundar mat avsedd för mänsklig konsumtion eftersom vissa föremål, som choklad, kan vara mycket giftiga för hundar och mjölkprodukter kan vara svåra att smälta.

”Istället för glass skulle vi föreslå att man gör en glasspinne av husdjursvänliga ingredienser. Att göra dessa kan vara riktigt roligt för barn, och slutprodukten är både säker och njutbar för hundar.”

Du kommer att tacka mig när du inte behöver rensa bort pölar med rinnande hundskit från ditt köksgolv 😉


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*