Familjens hund dyker upp 100 mil bort från deras hus – efter 4 år

Alla vet att en hund är en människas bästa vän, och att förlora den vännen kan vara en av de svåraste sakerna som någonsin kan hända dig.

Föreställ dig hur det skulle vara om du efter många år av sorg över förlusten av ditt älskade husdjur fick ett telefonsamtal som förde dem tillbaka till ditt liv. Det var precis vad som hände med en amerikansk familj.


Familjen Wieferich hade ägt Bambi sedan hon var bara några månader gammal, men hon började komma ut ur deras hus oftare efter att en annan av familjens hundar dog. De gick till och med så långt som att köpa en annan hund för att hindra henne från att försöka ta sig ut, men det hjälpte inte.

Sedan, en dag, försvann Bambi från deras hus i Lansing, Michigan och lämnade familjen orolig och förkrossad. Efter månader av letande utan belöning gav de upp och antog att hon antingen hade blivit omhändertagen av någon annan eller dött.

Det visade sig att de hade fel. Bambi hade precis åkt på lite av en upptäcktsresa och hamnade mycket längre hemifrån än de hade trott.

Fyra år efter hennes försvinnande fick Bradley Wieferich ett telefonsamtal från ett djurhem. Han trodde först att samtalet var ett spratt, men personen som ringde honom från Lucas County Canine Care and Control försäkrade honom att de hade hittat hans hund och hade mikrochipbevis för att bevisa det.

En polis i staden Toledo, Ohio, hade hittat en hund som var vänlig, men en påse med ben. Toledo ligger cirka 100 mil från Lansing, men det var definitivt Bambi.

Naturligtvis hade djurhemmet kollat ​​hennes mikrochip för att vara säker och tackade familjen för att de kunde identifiera hunden. De skrev också på sociala medier för att uppmuntra andra att vidta samma försiktighetsåtgärder. Trots allt gillar hundar att springa iväg ibland.

Ett inlägg på härbärgets Facebook-sida sa: ”Vem vet var hon har varit de senaste fyra åren, men vi kunde inte vara lyckligare att hon äntligen tog sig hem till Lansing och hennes kärleksfulla familj!

”Detta är bara ytterligare en bra påminnelse om vikten av mikrochips och att se till att din hunds chip är registrerat och med aktuell information.

”Det är också en bra påminnelse om att om du hittar en herrelös hund så ska den skannas efter ett mikrochip, eftersom de kan ha en familj där ute som saknar dem som en galning!”

Bambi, som nu är 12 år gammal, hämtades från Lucas County av Bradley, som knappt kände igen henne, men när hon släppte ut ett ljud blev han säker på att det var hans gamla hund. Hon är nu lyckligt tillbaka hemma och anpassar sig till livet med sin nya/gamla familj.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*