Två hundar återförenas med varandra efter en månad ifrån varandra

Ett videoklipp visar en hund som återförenas med sin bästa hund kompis efter en månads isär. En känslomässig reaktion har uppstått efter att ha fått klippet delats på Tiktok.

Den underbara videon, som filmades av Steffi, visar hur Samantha, en svart labradorblandning, ute på en promenad när hon såg sin vän Baldur på andra sidan gatan, som hon blev så förjust i.

När hon ser sin lilla vän så börjar hon skälla innan hon drar iväg sin ägare mot Baldur, som är ute och går promenad med sin ägare Liesi.

Efter att nästan dragit omkull sin ägare när hon drar iväg mot sin vän får paret äntligen sin efterlängtande återförening där det börjar slicka varandra i ansiktet och skäller mot varandra. Hur fint är inte detta trots allt?

Steffi, som bor i en liten by berättade för lokala tidningen att de två hundarna är kompisar. Och att räddningshunden Samantha favorit sak är att jaga Bladur, medan det går.

Samantha var till och med tillhands (eller tass ;)) när Baldur befann sig i en svår situation förra året. Den stackars Baldur hade blivit skrämd av alla fyrverkerier och sprungit iväg för att kunna gömma sig i trädgården.

Den livrädda hunden vägrade att flytta på sig eller gå någonstans, trots att ägaren försökte locka med allting, så Liesi bad Steffi att ta över Samantha som kunde få Baldur att komma fram igen.

Paret brukade få tillbringa en hel del tid tillsammans, men pga corona så har det inte kunnat setts på cirka en månad, förrän detta ögonblick fångades på klippet, förstås.

Steffi berättade för lokaltidningen: Jag var ute och sprang dagen innan och stötte då på Liesi och Baldur på deras promenad.

Vi kommenterade båda hur upprymd Samantha skulle vara över att se Baldur, redan nästa dag, när jag gick med Samantha under min lunchtimme från jobbet, kunde jag se Baldur och Liesl gå mot oss


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*