Den hemlösa hunden väntade utanför bilhallen varje dag. Det var så han fick ett ”jobb”

Bland de dystra och tragiska nyheterna som dyker upp i media varje dag kan man också hitta en del bra nyheter också. Historien om en hund som heter Tucson är en av dem. Husdjuret ”jobbar” i Hyundais bil försäljning lokal i Brasilien och blev snabbt butikens maskot.

Den hunden passerade ofta förbi bil lokalen. Det uppmärksammade butikschefen Emerson och när hunden dök upp där en sen regnig kväll, så tog det in honom och gav honom något att äta och gav vatten.

Detta hände flera gånger efter första gången. Husdjuret visade sig vara extremt sällskaps sjuk och blev omedelbart omtyckt av personalen på platsen. Så här fick en hemlös hund en ägare och… ett jobb på köpet!

Tucson – det är vad hunden döptes efter Hyundais ena crossover bil modell – Tucson blev snabbt butikens maskot. Först togs han till veterinären för att bli undersöken och få rätta behandlingar, och sedan fick han en rad med tillbehör, till och med slipsar och en smoking, samt hans egna ID-bricka!

Bildkälla: Hyundai Facebook’s sida

Tucson var en hemlös hund som dök upp dagligen hos en Hyundai-återförsäljare i Brasilien, så teamet gav honom ett varmt välkomnade och välkomnade honom som officiell medarbetare hos dem. Han är en hårt arbetande hund som älskar sina kollegor och aldrig vill ha en ledig dag.

Anställda byggde nyligen en hundkoja åt Tucson och skapade sedan ett Instagram-konto åt honom.

Bildkälla: Hyundai Facebook’s sida

Vårt företag har alltid varit husdjursvänligt. När möjligheten dök upp beslutade vi att tillämpa denna princip i praktiken. Nu har vi vår egen hund som blivit en maskot hos oss.

– sa Mariano i en intervju med ”The Mirror”.

Bildkälla: Hyundai Facebook’s sida

Efter att ha ”hyrt” in hunden märkte man på det anställda att stämningen på jobbet hade förändrats. Medarbetarna kom närmare varandra, vilket i sin tur minskade stressnivån. Kanske finns det en metod i detta?


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*