Hund som tillbringade mer än 400 dagar på ett djurhem – får äntligen ett kärleksfullt hem

En hund som tillbringat mer än 400 dagar på ett djurhem har äntligen hittat ett kärleksfullt hem.

Pitbullen Lola togs om hand på Humane Society of Wickenburg i Arizona , där hon tillbringade hundratals dagar i väntan på att en ny ägare skulle vilja ta henne.

Så småningom förflyttades hon till Arizona Humane Society (AHS) i Phoenix ”för en förändring av landskapet”, och det var här som Lolas förmögenheter vände.I många amerikanska delstater är djurhem inte juridiskt skyldiga att hålla djur i mer än en till sju dagar.

Efter att ha ansträngt sig för att få Lola tillbaka, beslutade personalen på Humane Society of Wickenburg att ta hjälp av AHS Project Reachout Program, som hjälper till att rädda husdjur genom att arbeta med andra härbärgen.

Källa: Arizona Humane Society

Inom bara 24 timmar efter att hon placerats på ett annat härbärge i Arizona , hade en familj från Mesa insett att det fanns ett hål i deras liv och bestämde sig för att adoptera den tvååriga hunden.

En bild som publicerats på AHS Facebook-sida visar Lola poserar för en familjebild med sina nya ägare.

Bildtexten beskrev också hennes historia och sa : ” FANTASTISK PUP-DATE! Förra veckan delade vi historien om en mycket speciell hund som heter Lola. Efter mer än 400+ dagar på Humane Society of Wickenburg, flyttades Lola till Arizona Humane Society för en förändring av landskapet i hopp om att äntligen hitta henne för alltid hem.

” Vi delar gärna med oss, efter mindre än 24 timmar på AHS blev Lola adopterad!!!

Källa: Arizona Humane Society


” Denna lyckliga 2-åriga bor nu med sin nya familj i Mesa, AZ och är ett perfekt exempel på vikten av samarbete mellan räddnings- och skyddshem för att hjälpa till att rädda så många hemlösa hundars liv som möjligt! ”

Inlägget fortsatte: ” Bara detta år har AHS räddat nästan 900 husdjur i nöd från andra hem, precis som Lola, genom sitt Project Reachout Program.

” Vi kunde inte vara lyckligare för denna söta tjej och hennes nya familj! ”

AHS Project Reachout Program är ett ”livräddande program som skyddar sällskapsdjur i riskzonen från andra djurskyddsorganisationer”, står det på deras hemsida .

”På grund av initiativ som Project Reachout har AHS genomgått en av de snabbaste förändringarna i djurvälfärden i landet, vilket minskar dödshjälp med 81 procent och räddar ytterligare 100 000 liv”, skriver AHS.

”AHS har blivit ett ”destinations” skydd för husdjur i riskzonen på grund av vårt innovativa och livräddande beteende och medicinska program samt vår etiska No-Kill-filosofi.”


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*