Hunden springer efter ägaren efter att ha blivit övergiven på sidan av vägen

Alla vet att husdjur inte bara är till för julen och när du köper eller adopterar ett djur är det för livet. Det är ett enormt ansvar och det är ingen leksak att köpa impuls.

Många djur bildar band med sina ägare men få kommer i närheten av en hund. Beroende på rasen, låser de sig vid sin människa med en spänning och glädje som det vattnas i ögonen.

Så föreställ dig sorgen av att se en hund så fäst vid sin ägare att den följer efter hans bil när den överges.

Video har dykt på flera ställen på nätet som visar en man som tar en hund till en till synes övergiven vägsträcka och sedan försöker skynda iväg.

Vad mannen förmodligen inte höll på med var hundens hårda beslutsamhet att hålla fast samt att någon filmade honom mitt i allt elände.

När mannen hunnit kommit tillräckligt långt bort från bilen höjer hunden sina framben och placerar dem på bilens förar sida.

Du kan bara föreställa dig att den tänker: ”Hej, vad gör du? Varför sitter jag inte i bilen? Vänta, vart ska du? Du har glömt att lasta in mig.”

Att skriva vad den hunden tänkte var hemskt.

Stephen Sage Silver, mannen som filmade den förödande händelsen, skrev på Facebook: ”De här människorna slog den här hunden i ansiktet när jag först närmade mig dem.

”De övergav sedan hunden efter att han försökte hamna i ett våldsamt bråk med mig. När han körde iväg skrek han: ’Det är din hund, inte min’.”

Kern County Animal Services har enligt uppgift inlett en utredning om övergivandet av djur. Tack och lov är hunden hämtad och vårdas nu på en veterinärklinik.

Det är hemskt att se människor överge djur och tyvärr verkar det hända över hela världen. Människor blev oroliga efter att en Kamera fångade ögonblicket en hund lämnades att klara sig själv utanför staden.

De fruktansvärda bilderna visar en man som stiger ur en bil med en hundsäng medan en annan person väntar i förarsätet, han ses sedan ta loss kopplet från sin hund och rusa tillbaka över vägen för att komma in i bilen igen.

När bilen börjar rulla iväg hoppar hunden upp vid bilfönstret med framtassarna för att försöka förklara glöm inte mig, lämna mig inte på egen hand.

kameran- som filmen spelades in, togs i hörnet av Timor Grove och Pacific Road, vid 17-tiden måndagen den 28 Februari. En utredning har inleds för att försöka hitta de personer som är ansvariga för att ha övergett det stackars hunden.

En förbipasserande upptäckte den stackars hunden sittande i sin hundsäng inom en timme efter att han lämnats kvar. De förde honom sedan till en veterinär, som sedan ringde till en stor organisation.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*