Kvinnans försök till att få hunden att posera med en förlovningsring – går fel

En kvinna försökte visa upp sin nya förlovningsring genom att låta hunden balansera den på sin nos, men det gick väldigt fel.

I ett klipp som kvinnan postade, så kan man se hur hunden försöker balansera den glänsande ringen medans hon uppmuntrar att ’stå kvar’. det fungerar till en början att det sitter lydigt med smyckena uppe på näsan.

Men på bara några sekunder så väljer hunden att vända på sitt huvud bakåt och tar ringen. Tyvärr så var man tvungen att avbryta videon direkt (ganska förståligt), men du kan ju höra knastande ljud av hundtänder på den dyra ringen, den blivande bruden får panik.

Denna händelse lyckades delas på Reddit, där fler än 28 000 har tummat upp och öst massvis med kommentarer, den där hunden har en dyr smak, det var verkligen en diamant.

Källa: Reddit

Även om vi inte vet vad som hände sedan, måste vi tänka på att fästmön inte skulle känna sig allt för glad att dela videon på Reddit om händelsen hade förstört hennes ring eller hunds tänder.

Förra året tog en kvinna till Reddit för att berätta om sin förlovningsring , som hon tyckte var värd ungefär lika mycket som en hundmiddag.

Hon delade ett foto av den lilla stenen på fingret och sa: ”Vi har varit tillsammans i åtta år och pratat om att gifta oss i nästan tre.

”Det här ringen han sa att han sparat för att köpa mig.

”Är jag skum eller materialistisk om jag säger till den här mannen att jag inte vill ha den här lilla ringen?”

Inlägget startade debatten, så mycket att de faktiskt diskuterade det på Good Morning Britain .

Å ena sidan, eller fingret, trodde vissa att storleken gör det spelar roll när det kommer till något så speciellt som en förlovningsring.

En person twittrade: ”Självklart gör det det, vem vill bära sån f** ring för resten av ditt liv?”

En annan skrev: ”Jag skulle inte ens prova det.”

En tredje skämtade: ”Är hon säker på att det är en diamant? Ser mer ut som en leksaks ring.”

En twittrade: ”Endast materialistiska kvinnor kommer att säga ja! Det borde inte spela någon roll om storleken eller kostnaden för en ring… allt som borde spela roll är säkert KÄRLEK.”

En annan sa: ”Hon måste få sina prioriteringar klara. Var tacksam för att han vill engagera sig för henne snarare än att fokusera på storleken på stenen. Jag skulle vara nöjd med en billigare ring. Det är meningen bakom det.”

Jag antar att nyckeln är att avgöra om personen du föreslår sannolikt inte kommer att bry sig, eller sannolikt kommer att klaga argt över det på Reddit.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*