Brevbäraren springer och hoppar över staketet efter att ha sett en stor hund

En leveranschaufför från Amazon fångades på kameran när han hoppade över en kund staket för att fly från en enorm hund – innan han insåg att den jätte stora hunden bara ville säga hej.

Övervakningskameran utanför hemmet, kunde man se att föraren inte la tid åt att läsa på skylten ’Varning, akta dig för hunden’ som satt på grinden när han går uppför trädgårdsgången med paketet.

Men det dröjer inte länge innan han börja springa och springa rakt över staketet med Winston – en engelsk mastiff som väger runt 13 kg – springande upp bakom honom och mot staketet innan han drar sig tillbaka och börjar vifta på svansen.

När den treåriga hunden vänder sig bort från staketet, kan man se hur chauffören ler när han tar sig samman efter sitt spring och hoppande.

Föraren verkar inse att Winston bara vill vara kompisar när han går tillbaka mot staketet och lämnar paketet till Meredith.

Allan, 56, sa: Vi blev helt chockade, speciellt över att han inte sa något till oss innan.

”Vi kunde inte tro vad som hände och hur högt han kunde hoppa över.

”När vi insåg att ingen skadades, skrattade vi för oss själva. Det såg ut som att leveransföraren fick en kick av det faktiskt.

Meredith tog ut lite skräp från ytterdörren och Winston sprang precis ut. Du kan inte se grinden till staketet från vår dörr så hon visste inte vad som hände.

”Hon undrade varför leveransföraren var på motsatt sida av uppfarten och flämtade och log för sig själv. Hon sa bara till honom ’han är bara en stor, vänlig hundvalp, förlåt om han skrämde dig’.

”Det var inte förrän Meredith nämnde hur konstig situationen var som vi bestämde oss för att se säkerhetsfilmerna igen.

”När du öppnar ytterdörren vill han bara springa ut och se vad som händer på tomten.

”Även så tycker vi att Winston fortfarande är en knähund. Han är bara en stor mjukis men han är väldigt atletisk för att vara en engelsk mastiff. De brukar bara ligga ner, men han springer och hoppar runt också.

”Han är en absolut älskling. Om leveransföraren hade böjt sig ner för att säga hej efteråt, skulle Winston förmodligen fortfarande vara där och slicka honom i ansiktet.

”Jag är verkligen glad att ingen kom till skada. Vi har haft grinden uppe ända sedan vi flyttade in och har också ”akta oss’ skylt uppsatt, så vi har vidtagit försiktighetsåtgärder så gott det går.”

Amazon har kontaktats för kommentarer, men inget svar.


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*