Hundägarens varning sprids av tusentals – var medveten om detta när våren kommer!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,194371″ ap ]

Om du har hund eller känner någon som har en bör du verkligen läsa detta. Det är ett foto av en hunds tass som har delats tusentals gånger på sociala medier. På bilden kan man se undersidan av hundens tass. Den är full av små fästingar som sitter ihop som en stor klump.

Hundens tassar är kanske inte den första platsen du tänker på kontrollera efter små fästningar, så i fortsättningen bör man verkligen vara uppmärksam med att kontrollera detta.

Tusentals människor har redan fått denna varningen och förhoppningsvis kan vi se till att sprida den till fler. Det bästa vore om så många som möjligt fick reda på det så detta inte händer deras hund.

Därför bor man även alltid kolla sin hunds tassar när man har varit ute på promenad. En bra tumregel är att alltid kolla det efter varje promenad för att vara på den säkra sidan. Och att man då går igenom hela hunden från topp till tå för att vara helt säker på att inga fästningar har fastnat.

Se mer vad man ska tänka på i klippet här under, och glöm inte att DELA denna varningen med dina vänner! Tillsammans kan vi se till så att inte fler hundar drabbas!


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*