En hundägare trodde att hennes husdjurs nos hade fallit av men det var en leksak

Det är en hundägares värsta mardröm. Du vänder ryggen till i fem sekunder för att sen se att din hund tuggar på sin egna nos. Osannolikt, men möjligt.

Tja, det var vad Jade Murray fruktade hade hänt när hon trodde att hennes franska bulldoggs näsa hade ramlat av.

Men efter att ha tagit upp den lilla killen och inspekterat vad hon trodde skulle vara ett fruktansvärt stick, insåg den oroliga ägaren att det faktiskt var en schnoz som såg likadant ut som hade tuggats av en leksak.

23-åringen delade det hjärtstoppande ögonblicket med kompisar på Facebook och det slog verkligen till hos andra ägare och fick mer än 249 000 likes, delningar och kommentarer på 24 timmar.

Jade, från Coventry, West Midlands, sa: ”Jag hade ett ögonblick av absolut panik. Jag tänkte,” det kan inte vara hans näsa, absolut inte.

”Men den såg exakt likadan ut som hans näsa, så det var verkligen konstigt.

”Vid den tidpunkten hade jag den här galna tanken – att han inte hade en näsa.

”Till slut tog jag mod till mig att plocka upp den och insåg att den var av plast och att han måste ha dragit av den från en av sina mjuka leksaker.

”Det hela hände så snabbt att jag inte ens tänkte på den tiden att jag kanske skulle behöva ta honom till veterinären.”

Jade sa att hon inom en pulserande minut insåg att Lenny fortfarande hade en näsa och att det hon hade hittat var gjord av plast.

Djurälskaren tillade: ”Det är bara 30 sekunder till en minut senare som jag tänkte ’jag håller på att vara dum’ och tog upp den och den är av plast.

”Jag tittade på honom för han tittade på mig genom porten och hans näsa var kvar, så det är bra.

”Så fort jag insåg och paniken var över ringde jag min mamma för att berätta för henne om det eftersom han är vår hund.

”När jag berättade det för henne trodde jag verkligen att Lennys näsa hade fallit av när jag lekte med honom. Hon bara ylade och sa till mig att jag var en idiot.”

Efter att ha insett sitt lustiga misstag delade Jade historien med sina kompisar på sociala medier.

Jade skrev: ”Lennys näsa är i fullt fungerande skick och helt fäst vid hans ansikte, där den borde vara. Tack för det. Behöver en öl eller 10 efter det ögonblicket av panik.”

När vi tittar tillbaka på den traumatiska händelsen sa Jade: ”Jag visste att Lenny var en speciell hund när vi valde honom, och nu är han en internetsensation. Han är inte ens en och han går redan jorden runt.

”Jag la upp inlägget ungefär 15 minuter efter att det hände, när jag hade skrivit ut det och förklarat min historia. Nästa sak du vet, det har blivit viralt. Det är galet.

”De flesta tyckte att det var helt lustigt och sa att hur jag beskrev historien fick det att låta så dramatiskt men det är så roligt.

”Andra människor sa att de kan förstå varför jag fick panik i en minut eftersom det ser exakt likadant ut.”


Loading...

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*